JS Badkamers heeft ruim 35 jaar ervaring in het realiseren van badkamerrenovaties, installatietechniek en loodgieterswerk. Wij leveren onze diensten door heel Nederland. Onze prioriteit is de hoogste kwaliteit.

Wij geven altijd een nauwkeurige en duidelijke offerte waarin alle kosten zijn opgenomen, zonder verborgen financiële verrassingen en addertjes onder het gras. Een prijsofferte is altijd gratis en vrijblijvend. Vraag nu nog een gratis offerte aan.

Materialen, zoals tegels en sanitair plaatsen wij naar jouw wens. Daarbij geven wij uiteraard wel ons advies, zodat jij de beste keuze kan maken voor jouw droombadkamer. Je kan je eigen tegels en sanitair uitzoeken in een winkel naar eigen keuze. Wij gebruiken uiteraard ook professionele apparatuur, zoals elektrisch gereedschap, frezen en handgereedschap van 's werelds beste merken, wat zich vertaalt in snelheid en kwaliteit van vakmanschap. We zijn ook bekend om onze nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in onze afspraken! Zo is bijvoorbeeld een afgesproken opleverdatum ook echt de opleverdatum en zijn we erg secuur in het werk dat we leveren.