Veel gestelde vragen van klanten die jou zijn voorgegaan

Alle sanitair mag jij zelf uitkiezen bij een winkel van jouw eigen keuze. Indien gewenst, dan geven wij je advies waarmee je rekening kan houden wanneer je op pad gaat om je sanitair voor je nieuwe badkamer te kopen.
Alle tegels mag jij zelf uitkiezen bij een winkel van jouw keuze. Indien gewenst, dan geven wij je advies waarmee je rekening kan houden wanneer je op pad gaat om je tegels voor je nieuwe badkamer te kopen.
Wij staan er bekend om dat wij snel en secuur werken. Wij stellen samen met jou een opleverdatum vast. Bij ons zit je dus niet onnodig  maanden in de puinzooi van een verbouwing en zonder badkamer. 
Ja, natuurlijk! Je kan bij ons een gratis offerte aanvragen. Deze offerte is uiteraard zoals de naam het al zegt: gratis. Natuurlijk is deze ook zonder verplichtingen, dus je zit nergens aan vast. Wacht daarom niet langer en klik hier om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen van jouw droombadkamer.
Jazeker! Wij zijn erg stipt en nauwkeurig. Wij controleren bijvoorbeeld alle tegels die je aanlevert op beschadigingen en de afwerking voordat wij ze verwerken. Hierdoor ben jij gegarandeerd van een hoge kwaliteit en een geweldig eindresultaat.