Jouw badkamerspecialist die jou van A tot Z zal ontzorgen. Ontdek hier hoe:

 

Sloopwerkzaamheden

Heb je een oude badkamer die gesloopt moet worden? Geen probleem! Wij slopen je oude badkamer op vakkundige wijze en voeren het puin voor je af.

 

Bouwwerkzaamheden

Wij metselen nieuwe binnenmuren, maken wanden en frezen leidingen in de muren. Kortom: wij regelen alle bouwwerkzaamheden.

 

Timmerwerken

Verlaagd plafond in je badkamer met mooie ingebouwde spots? Een mooie voorzetwand voor je wastafel? Geen probleem!

 

Loodgieterswerk

Natuurlijk verzorgen wij voor jou alle loodgieterswerken, zoals bijvoorbeeld: waterleidingen, verwarmingsleidingen en afvoeren.

 

Tegelzetten

Advies nodig voor de juiste tegelkeuze? Wij helpen je graag. Daarna brengen wij vakkundig jouw vloertegels en muurtegels aan.

 

Elektrotechnische werken

Aansluiting voor je scheerapparaat of föhn? Spiegelkast met lampjes laten aansluiten? Afzuiginstallatie laten installeren? Wij regelen het!

 

Sanitair installeren

Je mag zelf je eigen douche, wasbak, kranen en toilet van keuze uitzoeken bij een sanitairwinkel. Wij installeren jouw sanitair daarna zeer vakkundig.

 

Kit werkzaamheden

Natuurlijk moet je badkamer ook waterdicht afgewerkt worden. Onze kitsspecialisten zorgen voor de perfecte kit afwerking.

 

Schilderwerken

Natuurlijk schilderen wij ook raam- en deurkozijnen en het plafond van je badkamer met de kleur van jouw keuze. Zo heb je een perfecte afwerking.